search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Υποκλοπές: Τέλη Νοεμβρίου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας Δημητριάδης, Λαβράνος, Μπίτζιος, Ντίλιαν

10.11.2022 15:34
epitropi_new

Το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου δρομολογήθηκε να διεξαχθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το θέμα των υποκλοπών, η ακρόαση του πρώην γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και των κ.κ Φέλιξ Μπίζιου, Γιάννη Λαβράνου και Τάλ Ντίλιαν που φέρεται να σχετίζονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa και έχουν σχέση με το παράνομο λογισμικό Predator.

Το θέμα της ακρόασης των παραπάνω προσώπων στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε σήμερα και στη Διάσκεψη των Προέδρων όπου δρομολογήθηκε για το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Τα σχετικά αιτήματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχαν κατατεθεί από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ συμπληρώνοντας έτσι κατά τον Κανονισμό της Βουλής τον απαιτούμενο αριθμό των 2/5 για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αυτή την ημερήσια διάταξη.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Πιερία: «Θα στηρίξουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους»

Financial Times: «Το σκάνδαλο των υποκλοπών αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας»

Τον Δεκέμβριο τα εγκαίνια του «Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά» με ομιλία του πρώην πρωθυπουργού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08