search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Στις 20 Νοεμβρίου το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ίσως και τα ψηφοδέλτια

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2255
9/11/2022
12.11.2022 16:26
pasok

Στην Κεντρική Επιτροπή της 20ής Νοεμβρίου φαίνεται πως θα γίνει η έγκριση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος από τα μέλη της. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει δώσει εδώ και μέρες σε διαβούλευση το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και περιμένει από τα μέλη του κόμματος ενστάσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις. Το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης.

Ψηλά στην ατζέντα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είναι και οι μικρές βιομηχανίες – βιοτεχνίες, καθώς η στήριξη των επιχειρήσεων περνάει μέσα από το πρόγραμμα του. Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα ο Ανδρουλάκης να επισκεφθεί μία από τις μικρές αλλά σημαντικές βιομηχανίες της χώρας.

Επανερχόμαστε στην Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής 20 Νοεμβρίου (μάλλον στο Caravel) για να σας ενημερώσουμε ότι δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν εκεί και τα ψηφοδέλτια της παράταξης. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ο Ανδρουλάκης είχε ζητήσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εκκρεμότητες.

Διαβάστε επίσης:

Στο ΠΑΣΟΚ ήξεραν ότι η λίστα υποκλοπών θα μεγάλωνε

Η απαγόρευση κατασκοπευτικών λογισμικών υπάρχει 14 χρόνια

Τι δουλειά έχει ο Κιμούλης στον Περισσό;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 20:37