search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:30
MENU CLOSE

Παύλος Χαϊκάλης για Ηλία Μίχο: «Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή» (Videos)

15.11.2022 13:23
paylos-chaikalis-new

Την απάντησή του για την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου αποφάσισε να δώσει ο Παύλος Χαϊκάλης έπειτα από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που υπήρξαν.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός που πλέον δηλώνει και αστρολόγος, υποστήριξε ότι το γεγονός ότι ασχολήθηκε αστρολογικά με τον εν λόγω άνθρωπο δεν σημαίνει ότι επικροτεί ή δίνει ελαφρυντικά σε όσα τον βαραίνουν σε ποινικό επίπεδο, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αναλύσει τον αστρολογικό του χάρτη.

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου, για να εξηγήσω τι συμβαίνει, για να κατανοήσουμε την ψυχολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης, προσθέτοντας:

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας»

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Alpha

«Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης.

Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός» τόνισε.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου

Υπενθυμίζεται ότι στην αστρολογική του ανάλυση για τον Ηλία Μίχο, ο Παύλος Χαϊκάλης δεν δίστασε να αναφερθεί στις αποτρόπαιες πράξεις του παιδοβιαστή και μαστροπού από τον Κολωνό, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «φταίει ο Κρόνος» ή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά”», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε τις αντιδράσεις τόσο των συντελεστών της εκπομπής όσο και των τηλεθεατών οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους μέσα από τα social media.

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο… Γνωριζόμαστε χρόνια.Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον! Στο λέω, έχεις κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, λες “δεν το πιάνω το θέμα αυτό”. Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν βιαστή, έναν άνθρωπο που βίαζε ένα κοριτσάκι στα 12, που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας. Λέμε για έναν βιαστή ότι θα πέσει στα μαλακά και θα το ξεπεράσει;» είπε εμφανλως ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter

Σάλος προκλήθηκε και στο Twitter, με τους χρήστες να μιλούν για «ντροπή»…

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Πώς αντέδρασε για τις αστρολογικές προβλέψεις του Παύλου Χαϊκάλη (Videos)

GNTM 5: Σε πανικό παίκτρια για τη σέξι φωτογράφιση – «Πώς θα το δει ο σύζυγος και τα πεθερικά μου;» (Video)

Αιμιλία Υψηλάντη: Το πρώτο μήνυμα για τον θάνατο της μοναχοκόρης της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:29