search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Ισοβίτης για Ηλία Μίχο: Θα έδινα τη ζωή μου για να τον τιμωρήσω (video)

18.11.2022 10:55
MICHOS_EIKONA_22

Με Έλληνες βαρυποινίτες μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ στη χθεσινή Αυτοψία. Ανάμεσα τους και ο Χαράλαμπος που έχει περάσει ήδη 30 χρόνια στη φυλακή.

Ο κρατούμενος μίλησε για τους άγραφους νόμους της φυλακής αλλά και την αντιμετώπιση που έχουν από τους άλλους κρατούμενους οι δράστες ιδιαιτέρως ειδεχθών εγκλημάτων, όπως οι παιδοβιαστές.

Ο ισοβίτης αναφέρθηκε και στον Ηλία Μίχο και τη φρικτή υπόθεση στον Κολωνό για τον οποίο είπε ότι θα έδινε και τη ζωή του για να τον τιμωρήσει.

«Μόνο αν ρουφιάνευες έπεφτε μαχαιριά. Αυτός που είναι ο βιαστής, ο ρουφιάνος, ο παιδεραστής, αυτός που έχει κάνει ένα πολύ άσχημο έγκλημα. Μερικές φορές το έκαναν επίτηδες για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Τους έφερναν σε εμάς για να τους τιμωρήσουμε. Θα έδινα τη ζωή μου να τιμωρήσω αυτόν τον 53χρονο για το κοριτσάκι το 12χρονο… Ολη μου τη ζωή στη φυλακή για αυτό το κοριτσάκι και δεν το ξέρω» είπε ο Χαράλαμπος.

«Θα τον καθάριζες δηλαδή;» τον ρώτησε ο Αντώνης Σρόιτερ με τον κρατούμενο να απαντά καταφατικά.

Διαβάστε επίσης:

Μίνα Αδαμάκη: Σήμερα στο κοιμητήριο του Βύρωνα το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό

Βόλος: Έσπασε με… κουτουλιά τα δόντια του πεθερού του

ΑΠΘ: Αστυνομικός ρίχνει δακρυγόνο σε κλειστό χώρο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:24