search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:14
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Oι 13 παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελο

18.11.2022 19:12
superleague_new

Η Super League θα έχει σημαντική εκπροσώπηση στο Μουντιάλ 2022, καθώς 13 ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στα γήπεδα του Κατάρ.

Η ομάδα της Super League με τους περισσότερους παίκτες στο Μουντιάλ 2022 είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα εκπροσωπηθεί από πέντε ποδοσφαιριστές στα γήπεδα του Κατάρ.

Πρώτος και καλύτερος είναι ο Ντομαγκόι Βίντα. Στα γήπεδα του Κατάρ θα βρεθεί με το Μεξικό και ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο 26χρονος Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Μουντιάλ. Την παρθενική του εμφάνιση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα θα κάνει με την Πολωνία και ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Η μουντιαλική πεντάδα της ΑΕΚ συμπληρώνεται με το ιρανικό δίδυμο των Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός

Μετά την ΑΕΚ, ακολουθεί ο Ολυμπιακός στη λίστα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ 2022. Οι ερυθρόλευκοι θα δουν τέσσερις παίκτες στο Κατάρ. Ο λόγος για τους δύο Νοτιοκορεάτες, Ίνμπομ Χουάνγκ και Ουί Τζο Χουάνγκ, τον Σενεγαλέζο αμυντικό Σίσε και τον Καμερουνέζο μέσο Κουντέ.

Αναμφίβολα, ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα κλέψει τις εντυπώσεις με τη Νότια Κορέα στο Μουντιάλ 2022.

Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός

Οι τέσσερις τελευταίοι παίκτες της Super League που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ 2022 αγωνίζονται σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Ο 26χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι στην αποστολή της Σερβίας, ενώ ο 32χρονος στόπερ του Άρη Νικολά Ενκουλού βρίσκεται στην αποστολή του Καμερούν.

Επιπρόσθετα, ο 23χρονος δεξιός μπακ του Ατρομήτου, Ουζντί Κεσχρίντα, θα αγωνιστεί με την Τυνησία, ενώ ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού Ντέρεκ Κορνέλιους θα εκπροσωπήσει τον Καναδά.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: «Διπλό» για τον Ολυμπιακό – Νίκησε με 82-71 τη Μπάγερν Μονάχου (Photos/Video)

Εθνική ομάδα: Απογοητευτική εμφάνιση από την Ελλάδα – Έμεινε στο 2-2 με τη Μάλτα (Video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην «αντεπίθεση» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχωρά σε μηνύσεις και καταγγέλλει το συμβόλαιό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:14