search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:05
MENU CLOSE

«Κιβωτός του Κόσμου» – Νέα σοκαριστική καταγγελία: «Έχω δει μικρά παιδιά να τα πετούν από τα σκαλιά» (Video)

20.11.2022 23:18
Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την «Κιβωτό του Κόσμου» - Media

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» καθώς μια ακόμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τις λεπτομέρειες να προκαλούν ανατριχίλα.

Αυτή τη φορά τη σιωπή της έσπασε μια 19χρονη κοπέλα, η οποία φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και μίλησε στο MEGA τα βασανιστήρια που έζησε η ίδια και άλλα παιδιά.

Η 19χρονη περιγράφει τιμωρίες, οι οποίες όπως η ίδια λέει περιελάμβαναν ολοήμερη στέρηση φαγητού και απομόνωση όπως συμβαίνει στις φυλακές. Ακόμα, παιδάκια 5 ετών ξυλοκοπούνταν από υπαλλήλους της δομής.

«Αυτό που βιώσαμε εκεί πέρα ήταν σαν φυλακή» ισχυρίζεται η κοπέλα. «Κάναμε πράγματα που δεν θέλαμε και όταν τους λέγαμε όχι μας έβαζαν τιμωρία. Στην τιμωρία αυτή μας έλεγαν ότι ‘μια μέρα δεν θα φας’» αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

«Μερικά παιδιά που ήταν πιο άτακτα τα χτυπούσαν, τα έπιαναν από το αυτί και τα πετούσαν από τις σκάλες. Εάν ένα παιδάκι δεν θέλει να κάνει μια δραστηριότητα, την οποία θέλει η Κιβωτός, τον απειλούσαν ότι θα διώξουν τους γονείς του από τη δομή. Αυτά τα έλεγαν κάποιοι παιδαγωγοί», ισχυρίζεται.

«Εγώ από την Κιβωτό έφυγα γιατί δεν μπορούσα να βιώνω άλλο αυτό το πράγμα. Έβλεπα κάποια παιδιά να βασανίζονται και πονούσε και η δική μου η καρδιά που τα έβλεπα έτσι. Εγώ με το που έφυγα από εκεί άνοιξε η καρδιά μου. Έλεγα ότι έφυγα από μια φυλακή, γιατί για εμένα ήταν σαν φυλακή εκεί μέσα. Η Κιβωτός του Κόσμου δεν είναι μέρος για να βρει κάποιος ηρεμία» καταλήγει η νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε επίσης:

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Ο πατέρας Αντώνιος πήγε να με χρηματίσει», λέει αυτόπτης μάρτυρας της κακοποίησης 19χρονου (Video)

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες μπαίνει η εβδομάδα

Ζάκυνθος: Κατέρρευσε τοίχος στο μετόχι του Αγίου Διονυσίου από τον μεσημεριανό σεισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42