search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:59
MENU CLOSE

Twitter: Ο Μασκ τρόλαρε τον Τραμπ με ένα άσεμνο tweet – Η απάντησή του στο CBS

21.11.2022 12:56
musk0311_new

Ο ισχυρός άντρας του Twitter, Έλον Μασκ, τρόλαρε με ένα άσεμνο tweet τον Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την άρνηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να επιστρέψει στην πλατφόρμα.

Να σημειωθεί πως από το βράδυ του Σαββάτου (19/11) ο λογαριασμός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου στο Twitter ήταν εκ νέου προσπελάσιμος, μετά την απόφαση του Μασκ να αρθεί η αναστολή της λειτουργίας του, που αποφασίστηκε μετά την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

Ωστόσο, μετά την άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει στο Twitter, ο μεγιστάνας τρόλαρε -μέσω ενός άσεμνου tweet- τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, «ανέβασε» ένα σκίτσο του Μίλο Μανάρα, στο οποίο το Twitter προσωποποιείται σε μια γυναίκα που δείχνει τα απόκρυφα (το σήμα της πλατφόρμας στο επίμαχο σημείο), και τον Τραμπ σε ρόλο μοναχού, γράφοντας στη λεζάντα «και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν»

Ο Μασκ δεν άφησε αναπάντητη ούτε την αναστολή της δραστηριότητας του CBS στο Twitter. Πόσταρε ένα καρέ από την ταινία «Το μυστικό του Brokeback Mountain», με το CBS στο ρόλο του ενός καουμπόι να αγκαλιάζει τον έτερο καουμπόι Μασκ και να διερωτάται «γιατί δεν μπορώ να σε αφήσω;». «Η αγάπη μας ποτέ δε θα πεθάνει», σχολίασε στη λεζάντα ο επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης:

Keith Haring: Ο ζωγράφος που έβαλε την ταμπέλα του παντού (Videos/Photos)

Ουκρανία: Τουλάχιστον 8.300 άμαχοι νεκροί από την αρχή του πολέμου (Videos)

Nicki Aycox: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η «Μεγκ» του Supernatural

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:58