search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:12
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι συγγενείς της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

23.11.2022 20:13
troxaio_new

Συγκλονίζουν οι συγγενείς της 21χρονης κοπέλας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο τα ξημέρωματα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εγκαταλείφθηκε σοβαρά τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Η μητέρα της 21χρονης μιλώντας στο protothema, συγκινεί λέγοντας οτι «το κοριτσάκι μου ήταν στην αγκαλιά της οικογένειάς της μέχρι τις 11 το βράδυ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον χάρο».

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας που έχει καταγωγή από τα Χανιά και σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, τονίζει ότι η κατάσταση της υγείας της κόρης της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη από τους γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη.

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», αναφέρει η θεία της

Στο protothema.gr μίλησε και η θεία της 21χρονης κοπέλας, η οποία ανέφερε πως η Έμμα έφυγε από τα Χανιά με την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη, έφτασε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία και είχε σκοπό να συναντήσει κάποιες φίλες της.

«Αυτή ήταν η διαδρομή που ακολούθησε, μόλις επέστρεψε από τα Χανιά. Δεν ήθελε να πάρει το αυτοκίνητό της στη Θεσσαλονίκη, να οδηγάει σε μια ξένη πόλη και να ανησυχούμε. Δεν έπινε, δεν ήθελε να ζει τη ζωή της στα άκρα και ήθελε να είναι ασφαλής. Πλέον ελπίζουμε σε ένα θαύμα για τη ζωή της», τονίζει.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη αλλά και να τον βρουν μετά θα βγει έξω και θα είναι ελεύθερος. Σήμερα ήταν η ανιψιά μου, αύριο θα είναι ένα άλλο παιδί», σημειώνει. Μιλώντας για την Εμμα, τονίζει ότι «το κορίτσι μας σπούδαζε στην Κτηνιατρική, ήταν η πρώτη της επιλογή και ήταν η δεύτερη φορά που έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις για να καταφέρει να μπει δεύτερη στη σχολή που αγαπούσε».

Σχετικά με τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την ανιψιά της, τονίζει ότι «αυτός δεν είχε σκοπό να σταματήσει. Δεν ήθελε να βοηθήσει το κορίτσι. Ήθελε να φύγει, έκανε όπισθεν και την πάτησε ξανά και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να φύγει από το σημείο. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει αισθήματα, έκανε ο,τι ήθελε».

Αναζητείται ο οδηγός που εγκατέλειψε την 21χρονη

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια.

Η αστυνομία ταυτοποίησε και τον 44χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο αλλά το είχε δανείσει σε 30χρονο Αλβανό φίλο του.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης παρατημένο, χωρίς πινακίδες, με σπασμένο παρμπρίζ και χτύπημα στη μία πλευρά, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε επίσης:

Προκαλεί η Λατινοπούλου για την αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά – «Γιατί δεν είχαν διαταγή να πυροβολήσουν…;»

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

«Κολυμπούσαν» στο χρήμα στην «Κιβωτό του Κόσμου»: «Χρυσές» δωρεές, Porsche και μεζονέτες για π. Αντώνιο και πρεσβυτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:10