search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:15
MENU CLOSE

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη (photos/video)

23.11.2022 12:06
skoda_troxaio_thessaloniki

Μάχη για τη ζωή της εξακολουθεί να δίνει η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής που παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό στη Θεσσαλονίκη.

O οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη νεαρή κοπέλα στην Καμάρα τα ξημερώματα της Τρίτης αναζητείται ακόμη χωρίς αποτέλεσμα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το thessnews, ο ιδιοκτήτης έχει ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη πιθανότατα δεν έχει φύγει από την πόλη.

Την ίδια ώρα, η 21χρονη φοιτήτρια από την Κρήτη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Παπαγεωργίου σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων και ανθρώπων που εργάζονται στην περιοχή της Καμάρας ο οδηγός του μοιραίου Skoda που το παράτησε λίγες ώρες μετά το τροχαίο στον κόμβο Νεάπολης-Ασβεστοχωρίου στον περιφερειακό, χτύπησε δύο φορές τη νεαρή φοιτήτρια και στη συνέχεια την εγκατέλειψε…

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Εύβοια: Σε γκρεμό 40 μέτρων έπεσε αυτοκίνητο – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Εφιάλτης για 14χρονη μέσα σε τρόλεϊ – Της επιτέθηκε σεξουαλικά 30χρονος

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα μαρτυρία για τον πατέρα Αντώνιο και τα περιστατικά ασέλγειας – «Είχε γίνει πολλές φορές, θύματα και άλλα παιδιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49