search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Τσίπρας: «Σε περιμένουμε να γυρίσεις στη θέση σου» – Η υποδοχή που του επιφύλαξαν κάτοικοι της Έδεσσας (Photos/Videos)

23.11.2022 16:29
tsipras edessa098- new

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Έδεσσας είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που περιοδεύει στην περιοχή.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών τον προσέγγισαν για να τον συγχαρούν και να του πουν ότι αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον της χώρας. «Σε περιμένουμε να γυρίσεις στη θέση σου» είπε μία κυρία  στον Αλέξη Τσίπρα εννοώντας να αναλάβει και πάλι τα ηνία της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα συνομίλησε και με νεαρούς και νεαρές που του ζήτησαν να βγάλουν σέλφι. Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε φωτογραφίες με όλους, ενώ μίλησε με τους έφηβους και για ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα οι πολίτες με καυστικό χιούμορ σχολίαζαν στον πρόεδρο τα παρελκόμενα της ενεργειακής κρίσης «χωρίς θέρμανση αγκαλιαζόμαστε πρόεδρε».

Η ζεστή φιλοξενία στον Αλέξη Τσίπρα στην Έδεσσα συνεχίστηκε με τσίπουρα, η οποία αρχικά τον ξένισε λόγω της ώρας όμως η αντίστασή του κάμφθηκε. Χαριτολογώντας, μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι το γεγονός ότι του πρόσφεραν το τσίπουρο σε κούπα του καφέ.

Mάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας εύχεται όλο νόημα στους κατοίκους που συνάντησε «δύναμη αντοχές και λύσεις».

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ένα σύντομο διάλογο και με έναν πολίτη για τα οφέλη της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Τώρα καταλαβαίνουν κι αυτοί που μας πολέμησαν ότι, χωρίς τη Συμφωνία, θα είχαμε έναν δορυφόρο της Τουρκίας στα βόρεια σύνορά μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ανέβασε και το σχετικό βίντεο στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Σκυλακάκης για Κολοβού: Επί ΣΥΡΙΖΑ βγήκε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Τροπολογία για την προστασία της κύριας κατοικίας κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ

Τσίπρας: Οι εξυπνάδες Μητσοτάκη δεν μειώνουν τις τιμές, ούτε προστατεύουν την πρώτη κατοικία από τα κοράκια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59