search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:43
MENU CLOSE

Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα στη Μεσογείων τα ξημερώματα (Video)

24.11.2022 07:16
ekab new

Τραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη.

O άνθρωπος που παρασύρθηκε απο δυο αυτοκινητα δυστυχως έχασε τη μάχη. Αφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο οποίο μεταφέρθηκε

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ήταν 5:40 το πρωί όταν ο πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει την Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου στο υπόγειο τμήμα της κάτω από την γέφυρα Κατεχάκη.

Διερχόμενο όχημα, όμως, τον παρέσυρε, τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δευτερόλεπτα αργότερα τον χτύπησε δεύτερο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επειδή ο δρόμος είναι άδειος τα αυτοκινητα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.

Παράλληλα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ο ένας από τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων καθώς επέβαινε σε όχημα του στρατού.

Διαβάστε επίσης

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ – Τι προβλέπει

Ηλεκτρονικές απάτες: Έτσι θα προστατευτείτε από κακόβουλες κλήσεις και μηνύματα

Η αποκάλυψη της Σήλιας Κριθαριώτη για την Κιβωτό του Κόσμου: «Τους κάναμε δωρεά κτίρια και έβαζαν όρο να τους τα γράψουμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49