search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07
MENU CLOSE

Εγκαίνια για το Ίδρυμα «Αντώνης Σαμαράς» στις 7 Δεκεμβρίου

24.11.2022 08:47
samaras

Ξεκινά τη λειτουργία του το Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς με μεγάλη εκδήλωση και κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό. Ομιλία που αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω και της υπόθεσης τω υποκλοπών που κυριαρχεί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5).

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ενώ μόλις έσκασε η είδηση για την εκδήλωση, πολλοί βουλευτές και μη έσπευσαν να δηλώσουν πως θα τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό, όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr

Σκοπός του Ιδρύματος είναι «η συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή της ζωής και του έργου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Κ. Σαμαρά ως πνευματικού ανθρώπου και πολιτικού άνδρα, η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης με την ανάδειξη γεγονότων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και ολοκλήρωσης, η προαγωγή της πολιτικής και επιστημονικής έρευνας και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της κοινωνίας και την εκπλήρωση των εθνικών και ευρωπαϊκών στόχων».

Διαβάστε επίσης

Μαρίνα Πατούλη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης

Ο Παύλος Χαϊκάλης χρεώνει 120 ευρώ για «διαδικτυακή συνεδρία» και αστρολογικούς χάρτες

Μητσοτάκης: Του ζήτησαν selfie, τους ζήτησε… ψήφο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07