search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:16
MENU CLOSE

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Απομακρύνθηκε ο «θαυματοποιός» παπα-Δημήτρης με απόφαση της Ιεράς Συνόδου

30.11.2022 20:24
Papa Dimitris_new

Την απομάκρυνση του παπά Δημήτρη Λουπασάκη από τον ναό των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος, δίνοντάς του διορία να επιστρέψει στην ενορία του, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, ο παπά Δημήτρης έχει ήδη στα χέρια του το σχετικό έγγραφο και πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι προτίθεται να σεβαστεί την απόφαση του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Ωστόσο, την Αρχιεπισκοπή προβληματίζει η ενδεχόμενη αντίδραση των πιστών στην απομάκρυνση του παπά Δημήτρη από τον Λυκαβηττό, όπου σχημάτιζαν ουρές για τα κηρύγματά του.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του παπά Δημήτρη, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος από την απόφαση αυτή της Εκκλησίας, καθώς του έχει απαγορευτεί να κάνει λειτουργίες, κηρύγματα και άλλες εκδηλώσεις στον ναό των Αγίων Ισιδώρων, τον οποίο αποκαλούσε «σπίτι του».

Διαβάστε επίσης:

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Παρατείνεται η προθεσμία για την απογραφή έως τις 20 Δεκεμβρίου

Κικίλιας: Μετ΄ εμποδίων η επιστροφή του από τη Σαουδική Αραβία – Η κακοκαιρία ανάγκασε το αεροπλάνο του να αλλάξει πορεία

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησαν οι «εκκαθαρίσεις» – Απολύθηκαν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:16