search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:00
MENU CLOSE

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: «Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο», λέει ο ιερέας- «θαυματοποιός» (Photos/Video)

27.09.2022 15:55
agioi isidoroi- iereas- new

Επιμένουν οι πιστοί να συρρέουν από το πρωί στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, όπου πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Συνάξεως των Αγίων Ισιδώρων, την ώρα που το πόρισμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αποτελεί κόλαφο για τον ιερέα του ναού.

Τη λειτουργία τέλεσε ο 62χρονος «θαυματοποιός» ιερέας Δημήτρης Λουπασάκης.

Στην ομιλία του στους πιστούς μίλησε για τον βίο των Αγίων Ισιδώρων, για την ιστορία του Ναού αλλά και για τον Άγιο Νεκτάριο, τους διωγμούς που υπέστη, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη.

Ο παπά-Δημήτρης, είπε απευθυνόμενος στους πιστούς -όπως αναφέρει το «ekklisiaonline.gr»- «είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο!»

Όλα αυτά τη στιγμή που το πόρισμα της αρχιεπισκοπής Αθηνών προκαλεί σοκ για τα «θαύματα» που γίνονταν στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και τον ιερέα Δημήτριο Λουπασάκη.

Σύμφωνα με το πόρισμα  που έφεραν στην επιφάνεια τα«Ellinika Hoaxes»,η ανάκριση διήρκησε τρία χρόνια, από το 2014 ως το 2017 με δεκάδες μαρτυρικές καταθέσεις.

Πραγματοποιήθηκε κατ’ εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου Β’ και ανατέθηκε στον τότε Γραμματέα του Επισκοπικού Δικαστηρίου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, νυν Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Το πόρισμα καταλογίζει στον ιερέα «αγυρτεία,απειθεία και καταφρονήσει του οικείου Επισκόπου, προσβολή του Ιερού Μυστηρίου του Γάμου και εμπροθέτω βαρυτάτη αμελεία, ανυπακοήσφετερισμώ του υπουργήματος της Πνευματικής Πατρότητος, δεινοτάτω σκανδαλισμώ της συνειδήσεως των πιστών».

Διαβάστε επίσης:

Ζωγράφου: 22 συλλήψεις στην αστυνομική επιχείρηση – Χειροπέδες και σε δόκιμη αστυνομικό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: 4 νέες καταγγελίες εναντίον του (Video)

Σοκ στη Λαμία: 56χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή στο άκουσμα ότι της κάνουν έξωση από το σπίτι της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:59