search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:18
MENU CLOSE

Λυκαβηττός: Απάντηση ιερέα «Αγίων Ισιδώρων» για τα «ψευτοθαύματα» – «Έχω την ευλογία του Αρχιεπισκόπου» (Video)

23.06.2022 13:19
pater_dimitrios_new

Την δίκη του απάντηση στις καταγγελίες ότι γίνονται «ψευτοθαύματα» στον ναό των «Αγίων Ισιδώρων» στον Λυκαβηττό, έδωσε μιλώντας σε πιστούς ο ιερέας του ναού, πατέρας Δημήτριος.

Στην ομιλία του, ισχυρίστηκε ότι είναι ειλικρινής, πως έχει την ευλογία του Αρχιεπισκόπου ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι όσοι αμφισβητούν την ύπαρξη των «θαυμάτων» αργά ή γρήγορα θα επισκεφτούν τον ναό.

«Τις προηγούμενες μέρες έγιναν συζητήσεις σε κάποια ωραία γραφεία και ο καθένας έλεγε την δικιά του γνώμη. Και κάποια στιγμή βρέθηκε και ένας πολύ ωραίος άνθρωπος και τους είπε: “Ωραία τα λέτε όλοι εσείς εδώ. Γιατί δεν πάτε εσείς οι ίδιοι πάνω να διαπιστώσετε ότι θέλετε ιδίοις όμμασι αν είναι το καλό ή αν είναι το κακό. Αν είναι το ήρεμο ή αν είναι το άγριο”. Ξέρετε τι καλοί πατέρες υπάρχουν εκεί πάνω και πόση περιποίηση δίνουν στον κόσμο;», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας Δημήτριος.

Υπενθυμίζεται ότι τις σοβαρές καταγγελίες περί «ψευτοθαυμάτων» είχε κάνει ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος.

«Έχουν γίνει ανακρίσεις, υπάρχουν στοιχεία ατράνταχτα. Δυστυχώς δεν έχουν βγει ακόμα αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή το απόστημα θα σπάσει. Όταν έχουμε μία πληγή, ένα απόστημα, μόνο χειρουργική επέμβαση μπορεί να σώσει τον άνθρωπο», είχε πει μεταξύ άλλων.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Εκκλησίας της Ελλάδος που προέτρεπε τους πιστούς να είναι προσεκτικοί απέναντι σε ψευδοπροφήτες εντός της Εκκλησίας, «οι οποίοι έχουν παρασύρει έναν αριθμό πιστών και κινδυνεύουν να καταλήξουν σε σχίσμα ή αίρεση».

Παρόλα αυτά, στην ανακοίνωση, δεν γινόταν σαφές σε ποιους αναφερόταν η Εκκλησία της Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης:

efood: Στα «κάγκελα» ξανά οι εργαζόμενοι – Η εταιρεία επαναφέρει το μοντέλο του «freelancer» (Video)

Le Figaro: «Κομφετί» του Αιγαίου οι Λειψοί – «Ύμνοι» της γαλλικής εφημερίδας για το νησί των Δωδεκανήσων

Ναύπακτος: Σάπια κολώνα της ΔΕΗ έπεσε πάνω σε 6χρονο παιδί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:12