search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:30
MENU CLOSE

Τριπλή αναπτυξιακή κίνηση από την BarkingWell Media του Νίκου Κοκλώνη

30.11.2022 17:11
ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφασίστηκε στην BarkingWell Media του Νίκου Κοκλώνη και στην ίδια έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας αποφασίστηκε η δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κάντζα Παιανίας, αλλά και η διεύρυνση του κύκλου δημιουργίας της εταιρείας στους τομείς της μυθοπλασίας, των κορυφαίων ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και του κινηματογράφου εντός του 2023.


Αναλυτικότερα η BarkingWell Media ενημερώνει ότι «ακολουθώντας πορεία συνεχούς ανάπτυξης, προχώρησε σε νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.852.670 ευρώ, κατόπιν απόφασης της έκτακτης αυτόκλητης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας την 24η Νοεμβρίου 2022.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καταβλήθηκε με τραπεζικές καταθέσεις και πιστοποιήθηκε από το Γ.Ε.ΜΗ. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 7.056.670 ευρώ, διαιρούμενο σε 7.056.670 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστη.


Παράλληλα με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η Γ.Σ. των μετόχων συζήτησε και αποφάσισε την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας για το 2023 και ειδικότερα στους τομείς της μυθοπλασίας, των κορυφαίων ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και του κινηματογράφου. Επιπλέον, αποφασίστηκε η δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κάντζα Παιανίας».

Διαβάστε επίσης:

Χορός δισ. δολαρίων στις ιντερνετικές πλατφόρμες έως το 2028

Στη «μάχη» τηλεθέασης επικράτησε το Mega χθες (πίνακες)

Στον όμιλο ΣΚΑΪ οι ραδιοσταθμοί Μέντα 88 και Pepper 96.6

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42