search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδήμα: «Στα 13 ήθελα να γίνω καλόγρια – Μεγαλώνοντας είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό» (Video)

01.12.2022 14:42
dimitra-papadima-new (2)

Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι σε μικρότερη ηλικία ήθελε να γίνει καλόγρια.

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN, η ηθοποιός εξέφρασε την άποψη που έχει για τη θρησκεία σήμερα.

«13 χρονών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Μεγαλώνοντας όμως είδα ό,τι βλέπουμε όλοι, τα σκέφτηκα πολύ και… Να το πω τώρα αυτό; Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό, παιδιά. Τι να πω τώρα. Από την άποψη ότι μπαίνεις σε ένα κουτί και σε πλάθουν όπως θέλουνε. Και γω όταν μπαίνω στο αεορπλάνο κάνω τον σταυρό μου, άλλο όμως η πίστη και άλλο η εκκλησία.

Εγώ πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε μικροί θεοί και ματωμένοι θεοί σε αυτοί τη ζωή γιατί περνάμε τα βάσανα μας. Όλοι χάνουμε πατεράδες και μανάδες και το αντέχουμε.

Θα ξαναπώ ότι η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ γιατί είναι το μόνο υγιές πράγμα, μαθαίνεις από αυτό και σε κάθε σχέση γράφεις ένα βιβλίο οπότε προχωράς. Ενώ πίνοντας, κάνοντας, φτιάχνοντας, μόνο χαλιέσαι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Tι την «τρομάζει» πιο πολύ ως μητέρα (Videos)

Latin Grammy: «Αειθαλής» 95χρονη πήρε το βραβείο… πρωτοεμφανιζόμενης! (video)

Χρήστος Βαλαβανίδης για εγκεφαλικό: «Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:48