search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Κοινή εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με την Έφη Αχτσιόγλου

01.12.2022 06:30
kefalogianni_axtsioglou

Μπορεί πολιτικά να προέρχονται από διαφορετικά κόμματα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούν να έχουν κοινές δράσεις. 

Ο λόγος για την βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη και την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου οι οποίες θα κάνουν κοινή εμφάνιση. 

Τις δύο κυρίες τις προσκάλεσε η Ζέφη Δημαδάμα, Πρόεδρος του παραρτήματος Αθήνας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας και μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για να αναζητήσουν και να συνδιαμορφώσουν μια πολιτική απάντηση για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας. 

Αφορμή για τη συζήτηση που θα γίνει είναι το τελευταίο βιβλίο της δημοσιογράφου Αγγελικής Σπανού «Η καλύτερή μου φίλη» (εκδ. Τόπος), μια μυθοπλασία εμπνευσμένη από πραγματικές ιστορίες έμφυλης βίας. Η συζήτηση θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου στο Θέατρο επί Κολωνώ.

Οι δύο κυρίες έχουν πάρει πολλές φορές θέσεις στο παρελθόν για τα ζητήματα της έμφυλης βίας και έχουν δώσει τις απαντήσεις τους σε θέματα στερεοτύπων αλλά και σεξιστικών σχολίων. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της κ. Αχτσιόγλου, η οποία σε συνέντευξη της είχε πει πως είχε γραφεί ότι υπουργοποιήθηκε επειδή είχε σχέση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο

«Το πρώτο ψευδές δημοσίευμα που διάβασα όταν έγινα υπουργός, ήταν ότι είχα κάποια σχέση με τον κύριο Κατρούγκαλο. Αδυνατούσαν φαίνεται να αποδεχτούν μια γυναίκα νεαρής ηλικίας μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο. Πρόσφατα γράφτηκε ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές επειδή είμαι η σύζυγός του γραμματέα του κόμματος. Έμαθα να τα βάζω λίγο στην άκρη αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχωρούν», είχε πει η κ. Αχτσιόγλου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση – έκπληξη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με «Κεντροδεξιό» υποψήφιο

ΠΑΣΟΚ – Κατερίνα Λάσπα: Εκτός από Γραμματέας Εθελοντισμού θα είναι και υποψήφια βουλευτής;

Γιώργος Παπανδρέου: Θετικός στον κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37