search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:36
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Ντύθηκε… στα πράσινα για να στείλει μήνυμα υπέρ των γυναικών (Video)

01.12.2022 17:26
megan_new

Η δούκισσα του Σάσεξ παρέστη σε εκδήλωση του Ταμείου Γυναικών της Κεντρικής Ιντιάνα, στις ΗΠΑ, φορώντας ένα λαμπερό πράσινο, μακρύ φόρεμα και μωβ γόβες, εμφάνιση που είχε ένα σαφέστατο μήνυμα.

Με το σύνολο του Τζόρτζιο Αρμάνι, που φέρει την ονομασία « Twisted Keyhole-Front Jersey Midi Dress», αξίας 1.795 δολαρίων, η 41χρονη Μέγκαν πήρε μέρος στη συζήτηση με τίτλο «Η δύναμη των γυναικών: ένα βράδυ με την δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν», που διοργανώθηκε στην Ιντιανάπολη.

Η Μέγκαν με την εμφάνισή της έστειλε ένα σαφέστατο μήνυμα, καθώς ο συνδυασμός του πράσινου χρώματος του φορέματος και του μωβ χρώματος που είχαν οι γόβες, συμβολίζει το φεμινιστικό κίνημα.

Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας και το μωβ, που είναι το χρώμα της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, συνδυάστηκαν για να συμβολίσουν το γυναικείο κίνημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας.

Η Μέγκαν Μαρκλ, που όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της, αντιμετώπισε «πολύ πραγματικές» απειλές στη Βρετανία, φορούσε ένα σμαραγδένιο μενταγιόν του Logan Hollowell, αξίας 3.450 δολαρίων. Το πετράδι αυτό συμβολίζει «την επικοινωνία, την ευχέρεια στη λήψη αποφάσεων, την ειλικρίνεια και την τιμιότητα», σύμφωνα με την εταιρία που το έχει βγάλει στην αγορά.

Η καταπράσινη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ θυμίζει εκείνη που είχε κάνει το 2020, στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας, με φόρεμα της Emilia Wickstead, στην τελευταία επίσημη δημόσια παρουσία της πριν αποχωρήσει από τη Βρετανία για να εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης στην Ιντιανάπολη παρουσίασαν την Μέγκαν Μαρκλ ως «μητέρα, φεμινίστρια και  πρωταθλήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δια βίου υπερασπίστρια των γυναικών και των κοριτσιών».

Όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση έπρεπε να πληρώσουν 5.000 δολάρια για κάθε τραπέζι.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπάιντεν θα μυήσει τον Μακρόν στις γεύσεις της Αμερικής – Αυτά περιλαμβάνει το μενού του επίσημου δείπνου (photos)

Γερμανός βουλευτής παράτησε γυναίκα και τρία παιδιά για μία πρώην πορνοστάρ (photos)

Αυτή είναι πραγματική Black Friday: Laptop, notepad και κινητά από 7 δολάρια στις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31