search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:37
MENU CLOSE

Νέα εταιρεία Real Estate από τον πρώην COO της Dimand Πάνο Παναγιωτίδη και την Ιnventio

01.12.2022 20:45
panagiotides

Την μεγάλη κινητικότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στην ελληνική αγορά real estate καταδεικνύει ένα ακόμα σημαντικό deal στον κλάδο.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Παναγιωτίδης, ιδρυτικό στέλεχος και πρώην COO της Dimand και η Invention που αποτελεί τον τοπικό εκπρόσωπο ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, και αποκλειστικό συνεργάτη της HIG Capital στην Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα νέο εταιρικό σχήμα στον τομέα ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων στην εγχώρια αγορά.   

Η νέα εταιρεία θα έχει την επωνυμία Ιnventio EDGE Development και θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου των ελληνικών δραστηριοτήτων της HIG Capital, το μέγεθος του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τα €300 εκατ. στα επόμενα χρόνια.

Στη νέα εταιρεία ο κος. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO ο οποίος δήλωσε για τη νέα του επιχειρηματική προσπάθεια:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου η Inventio και η HIG Capital. Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εταιρίας με projects που θα έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές αλλά και την οικονομία.»

Εκ μέρους της Inventio, που αποτελεί τον τοπικό εκπρόσωπο ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, και αποκλειστικού συνεργάτη της HIG Capital στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Μπήτρος δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πάνο Παναγιωτίδη που φέρνει μαζί του εμπειρία και τεχνογνωσία 20 ετών στον χώρο του REAL ESTATE DEVELOPMENT, στοχεύοντας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται στον κλάδο καθώς και στη διεύρυνση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών. Προσβλέπουμε στη συμβολή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των ήδη προγραμματισμένων projects καθώς και την προσθήκη νέων σημαντικών έργων στο χαρτοφυλάκιο της νέας εταιρείας».

Διαβάστε επίσης:

Λύση κατά της ακρίβειας η συγκατοίκηση για τους Έλληνες

Ιδιοκατοίκηση: «Σβήνει» το όνειρο του Έλληνα – Κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί μας έριξαν στη 19η θέση της Ε.Ε.

Απάντηση προέδρου μεσιτών για Funds σε Πέτσα: «Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:31