search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Στη δημοσιότητα από το Netflix το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους (Video)

01.12.2022 15:55
megan-markle-harry-new

Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προκαλέσει νέους τριγμούς στο Μπάκιγχαμ, καθώς θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για το Megxit και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της περιόδου τους μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Το τρέιλερ ξεκινάει με την ερώτηση ενός παραγωγού του Netflix προς τον Χάρι και τη Μέγκαν «γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ενώ παίζουν και εναλλάσσονται διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης και μιας εικόνας με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει τα χέρια της στο κεφάλι της σαν να είναι απεγνωσμένη.

Αργότερα ακούγεται ο Πρίγκιπας Χάρι να λέει, «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου». Προς το τέλος του τρέιλερ, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτάει στην κάμερα:

«Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

Από ότι φαίνεται, επίσης, ο τίτλος της σειράς-ντοκιμαντέρ θα είναι «Χάρι και Μέγκαν» και το Netflix δεν αποκάλυψε, ακόμα, την ημερομηνία πρεμιέρας αφού στο τέλος αρκέστηκε σε ένα «προσεχώς».

Διαβάστε επίσης:

Οδηγεί ξανά την κούρσα τηλεθέασης ο ΑΝΤ1

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες (Videos)

«Πρωταγωνιστές»: Μαρτυρίες και ομολογίες για σεξουαλική κακοποίηση στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:48