search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:05
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος: Το δείπνο του με την Τζίνα Μπους το βράδυ πριν το θάνατο της Ελισάβετ – Τι αποκάλυψε η κόρη του Τζορτζ Μπους (Video)

01.12.2022 18:20
gina bush765- new

Η Τζίνα Μπους Χάγκερ αποκάλυψε ότι ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική στο δείπνο που παρέθεσαν ο Κάρολος και η Καμίλα, στο Ντάμφρις Χάους, το βράδυ πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Today with Hoda and Jenna», ο παρουσιαστής Άντι Κόεν ρώτησε ευθέως την 41χρονη Μπους Χάγκερ αν φορούσε εσώρουχα εκείνο το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου. Η Τζίνα Μπους Χάγκερ κούνησε αρνητικά το κεφάλι της και είπε: «Το φόρεμά μου, ήταν ένα ωραίο, στενό φόρεμα, που δεν έδειχνε».

Η Τζίνα Μπους Χάγκερ αποκάλυψε πρόσφατα ότι «ποτέ δεν φοράει εσώρουχα» και αναφερόμενη στο δείπνο με τον 74χρονο Κάρολο και την 75χρονη Καμίλα, είπε: «Ήταν τρελό. Κάθισα μαζί τους, είχαμε μια συζήτηση, όσο απλή συζήτηση μπορείς να έχεις με έναν μελλοντικό βασιλιά. Εγώ όμως ήμουν νευρική».

Ο Άντι Κόεν ρώτησε την Τζίνα Μπους Χάγκερ αν η συζήτηση στράφηκε στην υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά εκείνη απάντησε ότι «δεν συζητήθηκε καθόλου» και πρόσθεσε ότι ο θάνατος της βασίλισσας «ήταν μάλλον απροσδόκητος».

Η Τζίνα Μπους Χάγκερ, που είναι η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, ανέφερε ακόμα ότι σε εκείνο το δείπνο οι άνδρες που είχαν προσκληθεί φορούσαν κιλτ, καθώς ήταν μία παραδοσιακή «σκωτσέζικη γιορτή».

Η Τζίνα Μπους επρόκειτο να πάρει συνέντευξη από την Καμίλα για τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες της, αλλά λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση τους, η Καμίλα και ο Κάρολος αναχώρησαν για το Μπάλμοραλ, καθώς είχε επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης:

Στον Λευκό Οίκο το ζεύγος Μακρόν – Μεγαλοπρεπής τελετή και επιθεώρηση αγημάτων (Photos/Videos)

Μέγκαν Μαρκλ: Ντύθηκε… στα πράσινα για να στείλει μήνυμα υπέρ των γυναικών (Video)

Ο Μπάιντεν θα μυήσει τον Μακρόν στις γεύσεις της Αμερικής – Αυτά περιλαμβάνει το μενού του επίσημου δείπνου (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:05