search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:14
MENU CLOSE

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Την Κυριακή στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα (video)

02.12.2022 08:46
syndeseisathinwn_222

Την Κυριακή αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στην Κακιά Σκάλα, μετά την πτώση βράχου που σημειώθηκε χθες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Παναγιώτης Παπανικόλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, πριν τις γιορτές αναμένεται και η πλήρης αποκατάσταση.

«Κλειστές είναι οι 2 λωρίδες αυτή τη στιγμή και είναι ανοιχτή η μία. Αποκαθιστούμε τους φράχτες ανάσχεσης και τα στηθαία ασφαλείας και την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί η μεσαία λωρίδα, ώστε να είναι σε λειτουργία δυο λωρίδες που επαρκούν, και με στόχο πριν τις γιορτές να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία και η αριστερή, εξωτερική λωρίδα. Εκτός κι αν έχουμε «εκπλήξεις» όπως οι βροχοπτώσεις και οι σεισμοί που είχαμε» ανέφερε.

Ο ίδιος μιλώντας σημείωσε πως ο βράχος έπεσε από 100 μέτρα ύψος σε περιοχή εκτός των ορίων παραχώρησης του έργου.

«Οι φράχτες στα πρανή είναι από προηγούμενες εργολαβίες από παλιά και το σημείο που έγινε η κατολίσθηση είναι εκτός της παραχώρησης του έργου, ήταν σωστά σχεδιασμένοι οι φράχτες, εμείς παρακολουθούμε τις μετακινήσεις. Υπάρχουν όρια παραχώρησης στα οποία έχουμε βάλει και φράχτες», είπε και πρόσθεσε πως εκτός των ορίων η ευθύνη είναι του υπουργείου και για να υπάρξει επέμβαση εκτός ορίων πρέπει να υπάρξει εντολή από το Δημόσιο.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη για γρίπη: Μετά τις 20 Δεκεμβρίου η έξαρση – «Είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό» (Video)

ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις συμμετοχής στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό για 5.124 μόνιμες θέσεις (Video)

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ενδελεχής ο έλεγχος για να διαπιστωθεί αν κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δήλωσε ο Μώραλης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:14