search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Πελέ: Τα νεότερα για την υγεία του Βραζιλιάνου μύθου

03.12.2022 10:09
pele_1

Ο θρύλος της Βραζιλίας, Πελέ, διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά παραμένει σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της Παρασκευής.

«Η ιατρική ομάδα διέγνωσε λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου Άλμπερτ Αϊνστάιν. «Η ανταπόκριση ήταν επαρκής και ο ασθενής, ο οποίος παραμένει στο δωμάτιο, είναι σταθερός, με γενική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του», σημειώνεται.

Ο 82χρονος θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες μέρες για να συνεχίσει τη θεραπεία.

Ο Βραζιλιάνος μύθος της μπάλας εισήχθη στο νοσοκομείο στο Σάο Πάολο την Τρίτη για να επανεκτιμήσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο, αφού του αφαιρέθηκε όγκος από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Πελέ, ο οποίος οδήγησε τη Βραζιλία σε τρεις τίτλους Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1958, το 1962 και το 1970, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, αλλά παρέμεινε ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Πέμπτη, έγραψε στο Instagram: «Φίλοι μου, είμαι στο νοσοκομείο για την μηνιαία επίσκεψή μου», είπε στην ανάρτηση. «Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις θετικά μηνύματα όπως αυτό. Ευχαριστώ το Κατάρ για αυτό το αφιέρωμα και όλους όσους μου στέλνουν καλές σκέψεις!».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Τα 8 ζευγάρια της φάσης των «16» και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό – Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος – Τι απαντά ο ίδιος

Μουντιάλ 2022: Ο «εκρηκτικός» Πάουλο Μπέντο αρπάχτηκε με οπαδό στην εξέδρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01