search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:00
MENU CLOSE

Γιάννης Μπέζος: Πώς αντέδρασε όταν η Μαρία Μπακοδήμου του ζήτησε selfie (Video)

04.12.2022 15:16
giannis_bezos

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Οικόπεδα με Θέα», στην οποία πρωταγωνιστεί. Μίλησε για τον πατέρα του τον οποίο είχε πρότυπο όταν μεγάλωσε, αναφέρθηκε στην επιλογή της κόρης του να γίνει ηθοποιός και υπεραμύνθηκε της επιλογής του να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους επιτυχημένες σειρές που πρωταγωνίστησε, παρά την αντίθεση διάθεση των σταθμών που τις μετέδιδαν.

Δείτε το βίντεο μετά το 9:25′

«Έχω σταματήσει το ”Ευτυχισμένοι Μαζί” , το ”Άκρως Οικογενειακόν” και ‘Της Ελλάδος τα παιδιά” επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν, διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Με νοιάζει η γνώμη των άλλων, πως δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη όμως ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ», διευκρίνισε αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του.

Το «άκυρο» στην Μπακοδήμου

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τον ηθοποιό να βγάλουν μία selfie. Ο Γιάννης Μπέζος αρνήθηκε με τον γνωστό αφοπλιστικό του τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο All Star Survivor – «Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε;»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη από πάνω» (Video)

Δέσποινα Βανδή: «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;» – Η απάντηση στη Μενεγάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:59