search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Η μεζούρα, οι αποστάσεις και οι μετεκλογικές συνεργασίες

04.12.2022 19:51
androulakis_new

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην περιοδεία του στο Ρέθυμνο.

«Δεν κρατώ μεζούρα. Δεν μετρώ αποστάσεις. Έχουμε άλλες αξίες και άλλο πρόγραμμα. Είμαστε τρία διαφορετικά κόμματα», απάντησε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το κόμμα (σ.σ. το ΠΑΣΟΚ), με τις ιστορικές και κοινωνικές του ρίζες σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα εδώ στην Κρήτη, μπορεί να επιστρέψει δυναμικά για να γυρίσει σελίδα ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «αξίζει περισσότερα απ’ όσα του προσέφεραν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργοί».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε από τον ελληνικό λαό «στις επόμενες εθνικές εκλογές να μας δώσει ισχυρή εντολή, ώστε το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει ξανά ως πρωταγωνιστής, για να υπάρχει μια δύναμη πραγματικής ελπίδας και όχι ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελιτισμός της Νέας Δημοκρατίας να καταδικάζουν τη χώρα να μένει στην υστέρηση».

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η ανάρτηση για τη διάσωση δελφινιού στον Έβρο (Video)

Χρονοπούλου για… Επικρατείας

ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολιτισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:48