search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:40
MENU CLOSE

Οικονόμου για Τσίπρα: Εθνικά επιζήμιος ο υπαινιγμός ότι ο πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

05.12.2022 11:46
OIKONOMOUGIANNIS_new

Την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το πρωί της Δευτέρας (5/12), για το θέμα των υποκλοπών σχολίασε με δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου. 

«Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα επιτελεί τον ρόλο της ως ένας εκ των βασικών πυλώνων της Δημοκρατίας μας. Απέναντι σε τεκμηριωμένες καταγγελίες και βάσιμους ισχυρισμούς, παρεμβαίνει και δεν επιτρέπει την παραμικρή σκιά. Το ίδιο είμαστε βέβαιοι ότι κάνει και σε ό,τι αφορά όσα δημοσιεύονται την τελευταία περίοδο», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η κυβέρνηση έχει από την πρώτη στιγμή δηλώσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτός είναι και ο μόνος θεσμικά ορθός τρόπος προκειμένου να διελευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής σε ότι αφορά είτε τους αυτουργούς, είτε τους μυθοπλάστες. Καλοσωρίζουμε στην αντίληψη αυτή και τον κ. Τσίπρα ο οποίος εξέφρασε σήμερα την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης», προσθέτει.

«Είναι άκρως επικίνδυνο και εθνικά επιζήμιο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, να διατυπώνεται ο υπαινιγμός ότι ο Πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας», καταλήγει με υστερόγραφό του ο Γιάννης Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Εκλογικός στόχος οι νέοι και οι αναποφάσιστοι – Η στρατηγική Ανδρουλάκη απέναντι σε Μητσοτάκη και Τσίπρα 

Το αμερικανο-τουρκικό παζάρι ανησυχεί την Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: «Όχι εξυπνακισμοί με την εθνική ασφάλεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:35