search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:33
MENU CLOSE

«Ανάσα» τηλεθέασης από το Μουντιάλ για τον ΑΝΤ1 (πίνακες)

06.12.2022 14:58
tiletheasi3322_new

Η «εικόνα» της ημερήσιας πίτας τηλεθέασης των καναλιών ήταν χθες σχεδόν ίδια και απαράλλαχτη με εκείνη της προπερασμένης Δευτέρας.

Ο ΑΝΤ1 διατήρησε τη μερίδα του λέοντος σε μέγεθος όσο με εκείνο που είχε πριν από μία εβδομάδα την ίδια ημέρα. Βελτιωμένο κατά τι ήταν το κομμάτι που «έκοψε» και πήρε χθες το Mega, ενώ ανεπαίσθητη μείωση εμφάνισε από βδομάδα σε βδομάδα ο Alpha.

Η σταθερότητα, σε υψηλό επίπεδο, των δύο καναλιών και παρά το Μουντιάλ υπογραμμίζει τη σημασία της μυθοπλασίας ως πυλώνα– βασικό- τηλεθέασης.

Σχεδόν ισοδύναμα αναδείχθηκαν Star και ΣΚΑΪ τα οποία είχαν αυτή τη φορά κομμάτια μικρότερα σε μέγεθος συγκριτικά με εκείνα που απέσπασαν στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

H ΕΡΤ3 ξέφυγε από την περιοχή του 1,5% και κατάφερε να έχει μερίδιο 2,5% χάρη στην μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, η οποία έφθασε να έχει μερίδιο που ξεπέρασε τη «ζώνη» του 10% προς την τρίτη περίοδο του ματς.

Μικρή βελτίωση και για την ΕΡΤ1 χάρη στο πρόγραμμα «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και τα δελτία ειδήσεων που προηγούνται και έπονται της καθημερινής εκπομπής.

Καλή ήταν επίσης και η απόδοση της εκπομπής έρευνας «365» της Σοφίας Παπαϊωάννου που προβλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Στην κορυφή το Dahmer – Ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ώρες θέασης (Video)

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» (Video)

«Πόρτα» της Ατζούν media στον Τριαντάφυλλο για το «Survivor all stars»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26