search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Netflix: Στην κορυφή το Dahmer – Ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ώρες θέασης (Video)

06.12.2022 14:43
dahmer-new

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται η σειρά του Netflix, «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story», έχοντας ήδη ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ώρες θέασης, τις πρώτες 60 ημέρες προβολής.

Πρόκειται για την τρίτη σειρά της πλατφόρμας που το καταφέρνει μετά το «Squid Game» και το «Stranger Things 4».

Η δημοφιλής σειρά του Ράιαν Μέρφι με τον Έβαν Πίτερς στον ομώνυμο ρόλο κατάφερε να παραμείνει για 7 εβδομάδες στο παγκόσμιο Top 10 του Netflix σε 92 χώρες, ενώ αυτή τη στιγμή αποτελεί τη δεύτερη πιο δημοφιλή αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά του Netflix όλων των εποχών, αμέσως μετά το Stranger Things 4.

Παρόλο που δύο από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές, το «The House of the Dragon» και το «The Rings of Power» έκαναν πρεμιέρα ταυτόχρονα με τη σειρά για τον Ντάμερ φιλοδοξώντας να κατακτήσουν την πρώτη θέση με τον Τζέφρι Ντάμερ να κατακτά τελικά την πρωτιά.

Η σειρά των δέκα επεισοδίων αφηγείται τη δράση του Τζέφρι Ντάμερ, ενός δολοφόνου που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστό ότι ήταν υπεύθυνος για τις τραγικές δολοφονίες δεκαεπτά νεαρών ανδρών μεταξύ 1978 και 1991, με ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και κανιβαλισμού.

Η Νίσι Νας πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά, μαζί με τους Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μόλι Ρίνγκγουολντ και Μάικλ Λερντ. Ο Τζέφρι Ντάμερ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 1992. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε νεκρός στο κελί του με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού. Ήταν 34.

Διαβάστε επίσης:

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» (Video)

«Πόρτα» της Ατζούν media στον Τριαντάφυλλο για το «Survivor all stars»

«Χορός» σποτ στο ραδιόφωνο – Αύξηση σχεδόν 13% στο 11μηνο σε σχέση με πέρυσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:12