search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:27
MENU CLOSE

NBA: Παρουσιαστής των Atlanta Hawks έπαθε κρίση στον «αέρα» (video)

06.12.2022 12:09
hawks_new

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημεώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ των Atlanta Hawks με τους Oklahoma City Thunder, για το πρωτάθλημα του NBA.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής των «γερακιών», Μπομπ Ράθμπαν, υπέστη κρίση σε ζωντανή μετάδοση.

Την ώρα του περιστατικού, δίπλα στον Ράθμπαν βρισκόταν ο θρύλος των Hawks και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντομινίκ Ουίλκινς.

Όπως ανακοίνωσαν οι Hawks, ο 68χρονος Ράθμπαν υπέστη την κρίση καθώς ήταν αφυδατωμένος αλλά πλέον είναι «σε σταθερή κατάσταση» παραμένοντας σε νοσηλεία.

«Πριν τον σημερινό αγώνα (την Δευτέρα) ο παρουσιαστής Μπομπ Ράθμπαν έχασε για λίγο τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο παρκέ. Οι διασώστες που βρίσκονταν στο γήπεδο του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες καθώς ήταν αφυδατωμένος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Εμπαπέ: Το νέο φαινόμενο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μουντιάλ 2022: Η Βραζιλία με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε 4-1 τη Νότια Κορέα – θα αντιμετωπίσει την Κροατία στους «8»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Μιλά για αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι – «Να δούμε πώς θα αναλάβει την ευθύνη ο πρόεδρος της ΕΟΚ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:26