search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:53
MENU CLOSE

Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο παραμένει ο μεσίτης

07.12.2022 14:19
zak-kostopoulos-new

Ελεύθερος θα παραμείνει μέχρι το Εφετείο ο Αθανάσιος Χορταριάς που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης στον Ζακ Κωστόπουλο.

Ο μεσίτης είχε αποφυλακιστεί μόλις δύο μήνες μετά την καταδίκη του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μίας φοράς τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Η αποφυλάκισή του προκάλεσε την παρέμβαση της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευδοκίας Πούλου, η οποία άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης αναστολής της ποινής, κρίνοντας ότι «στερείται της απαιτούμενης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας».

Η υπόθεση είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί σήμερα στο Ζ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, αλλά ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε κώλυμα των δικηγόρων του και ζήτησε αναβολή.

Το δικαστήριο ανέβαλε τελικώς για τις 25 Ιανουαρίου 2023 κάτι που σημαίνει ότι στις 20 Ιανουαρίου που ξεκινάει η δίκη για τον θάνατο του Ζακ σε δεύτερο βαθμό, ο μεσίτης θα είναι εκτός φυλακής…

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Ζητάμε μόνο δικαιοσύνη» λένε οι γονείς του 16χρονου – Απόπειρα συγκάλυψης από την ΕΛΑΣ, καταγγέλλει ο δικηγόρος τους (video)

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ του μοντέλου που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή (video)

Σοκ στο Ηράκλειο: Τη χτυπούσε και την έσερνε από τα μαλλιά στη μέση του δρόμου – «Γυναίκα μου είναι, ό,τι θέλω κάνω!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:47