search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:32
MENU CLOSE

Megflix: Οργισμένη διάψευση από το Μπάκιγχαμ μηνύματος που έπαιξε στο ντοκιμαντέρ για τον Χάρι και τη Μέγκαν

08.12.2022 20:01
harry_meghan_netflix_new
credit: Netflix

Δεν τελειώνουν οι φουρτούνες της βασιλικής οικογένειας, τρεις μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο λόγος αυτή τη φορά, το… Megflix όπως το χαρακτηρίζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» στο Netflix.



Η βασιλική οικογένεια αμφισβήτησε την Πέμπτη την αξιοπιστία του ντοκιμαντέρ (κατά άλλους ριάλιτι) του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μεγκαν Μαρκλ για το Netflix.

Πηγή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διέψευσε τους ισχυρισμούς των Σάσεξ ότι η βασιλική οικογένεια είχε αρνηθεί να συνεργαστεί για την πολύκροτη σειρά, έξι επεισοδίων, που κυκλοφόρησε ακριβώς τρεις μήνες μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.



Η Μέγκαν και ο Χάρι χρησιμοποίησαν  την, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, συμφωνία τους με τον γίγαντα του streaming για να καταφέρουν νέα πλήγματα στη Βασιλική Οικογένεια σε επεισόδια που περιγράφονται ως υπερατλαντικές «τηλεοπτικές βόμβες».



Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με μια αιχμηρή επίθεση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με μήνυμα στην οθόνη που έγραφε: «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς». Αλλά λίγες ώρες μετά την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων,  βασιλικοί αξιωματούχοι στο Λονδίνο επέμεναν ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να απαντήσουν.

Η πηγή ήταν ξεκάθαρη ότι «ούτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας προσεγγίστηκαν για σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix».

Η συγκεκριμένη πηγή διευκρίνισε ότι, προς το παρόν, δεν θα υπάρξει κανένα επίσημο σχόλιο από τον Βασιλιά ή τον Πρίγκιπα της Ουαλίας σχετικά με το εμπρηστικό περιεχόμενό της σειράς, που περιλαμβάνει ισχυρισμούς για ρατσισμό κατά της Μέγκαν και του παιδιού της με τον Χάρι και «ασυνείδητη μεροληψία» και μια σειρά επιθέσεων με στόχο τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, δηλαδή ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, διευκρίνιζαν αργότερα ότι έλαβαν ένα email από μια εταιρεία παραγωγής (Archewell) για το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix. Η ομάδα Τύπου επικοινώνησε με την Archewell και το Netflix για να επαληθεύσει αν ήταν το μήνυμα γνήσιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Το email δεν περιείχε την ουσία των ισχυρισμών του Χάρι και της Μέγκαν όπως αναπτύσσονται στη σειρά σημειώνει το Κένσινγκτον.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Στη δημοσιότητα ο τιμοκατάλογος του Predator

Βίκτορ Μπουτ: Το «πλούσιο» βιογραφικό του Ρώσου «εμπόρου του θανάτου» που οι Αμερικανοί αντάλλαξαν με την Μπρίτνι Γκράινερ (Videos)

Σελίν Ντιόν: Αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια τη σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει (Video)


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:29