search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:07
MENU CLOSE

Πάνος Παναγιωτόπουλος: Ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος στα δεξιά της ΝΔ με πρώην των ΑΝ.ΕΛ.  

08.12.2022 06:00
panos_panagiotopoulos

Υπήρξε Υπουργός του Αντώνη Σαμαρά σε κρίσιμα υπουργεία όπως το Άμυνας και το Εργασίας και τώρα ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του κόμμα.

Ο λόγος για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με όνομα «Δύναμη για την Ελλάδα». Η ανακοίνωση του κόμματος θα γίνει στο ξενοδοχείο Κάραβελ και σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα του θα συστρατευθούν πολιτικά πρόσωπα όπως ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να βρεθούν κοντά στον πρώην δημοσιογράφο πρόσωπα όπως ο πρώην Υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης αλλά και ο Νίκος Νικολόπουλος. Βέβαια, τα δύο αυτά πρόσωπα δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια.  Παράλληλα υπάρχουν επαφές και με πρώην βουλευτές του Βασίλη Λεβέντη.

Είναι το τρίτο κόμμα που ιδρύεται στα… δεξιά της ΝΔ μετά τους Τζήμερο – Κρανιδιώτη και τους Μπογδάνο – Λατινοπούλου. «Στηρίξαμε τον Μητσοτάκη τον πρώτο χρόνο τα πήγε εξαιρετικά, από εκεί και πέρα τα πράγματα στράβωσαν, θα είμαστε ένα κόμμα που θα ακολουθεί τις αρχές και τις αξίες του Κώστα Καραμανλή», φαίνεται λέει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σε συνομιλητές του.

Διαβάστε επίσης:

Παρασκήνιο: Η αγκαλιά του Ράμα στον Δένδια και η ατάκα του Μητσοτάκη που έκανε τους πάντες να γελάσουν

Αυτοδιοίκηση: Ανακοινώνονται δημοτικές παρατάξεις με σύμπραξη… ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Τσακαλώτος: Το αιχμηρό σχόλιό του για το επίδομα σε ένστολους – «Οι νοσηλευτές δικαιούνται τα 600 ευρώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:59