search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:00
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει πολύ σημαντικότερα πράγματα από το The Crown»

08.12.2022 11:27
spyros-mpimpilas-new

Για την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στο “The Crown” αλλά και για το γεγονός ότι η μοναδική σκηνή που θα τον βλέπαμε να παίζει στη σειρά δεν προβλήθηκε ποτέ, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός τονίζει ότι για τον ίδιο η συμμετοχή αυτή δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, καθώς κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει κάνει «πολύ σημαντικότερα και σπουδαία πράγματα»

«Αυτό ήταν κάτι που από την αρχή εμένα δεν με απασχολούσε. Τα κανάλια το κάνανε μεγάλο θέμα και εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω με το συμβόλαιο εχεμύθειας που είχα.

Πήρα πολλά χρήματα από αυτό, όμως για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω η σκηνή που εμφανίζομαι κόπηκε. Το όνομά μου έπαιξε κανονικά στους τίτλους. Κόπηκε η σκηνή ή επειδή βγήκε μεγάλο το επεισόδιο όπως γίνεται συχνά ή γιατί κάποιος άλλος λόγος τους επέβαλε να κόψουν τη σκηνή.

Δεν με απασχολεί γιατί για μένα δεν ήταν κάτι το φοβερό. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή και δεν το λέω τώρα που κόπηκε η σκηνή. Έχω κάνει πολύ σημαντικότερα και σπουδαία πράγματα και να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δει και ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Παπαδάκης: Η ακατάλληλη λέξη στην εκπομπή που «πάγωσε» τους παρουσιαστές (Video)

Παπακαλιάτης σε Μαρκουλάκη: «20 χρόνια έχουν περάσει, ξεπέρασέ το»

Αν Χες: Δεν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ πριν το δυστύχημα – Ποια ήταν η πραγματική αιτία θανάτου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:57