search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:26
MENU CLOSE

Ξάδελφος 16χρονου ρομά: «Oι γιατροί μας λένε ότι δεν έχουμε ελπίδες» (video)

08.12.2022 09:08
roma_pano_new

Έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, αν δεν τιμωρηθεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη, είναι οι συγγενείς του.

Το παιδί, όπως είπε στο OPEN ξάδερφός του, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν λίγες ελπίδες στην οικογένειά του.

«Είναι σοβαρή (η κατάστασή του) και οι πιθανότητες είναι πολύ ελάχιστες. Η οικογένειά του είναι σε άσχημη κατάσταση. Για να τους πάμε στα δικαστήρια κάναμε υπερπροσπάθεια γιατί δεν είχαν τη δύναμη οι άνθρωποι. Το παιδί έπινε με τους φίλους και νόμιζε ότι είχε λεφτά πάνω του και λέει “παιδιά πάω να βάλω πετρέλαιο στο αυτοκίνητο και έρχομαι”. Αν ήταν κάποιος άλλος και όχι Ρομά δεν θα το είχαν κάνει. Επειδή ήταν Ρομά τον πυροβόλησαν. Αν δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί το παιδί δεν απείλησε κανέναν. Τον είδε ο υπάλληλος ότι ήταν παιδάκι» είπε.

«Ζητάμε το αυτονόητο. Να τιμωρηθεί ο δολοφόνος από την ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν είδατε τίποτα ακόμα, αν δεν τιμωρηθεί ο αστυνομικός. Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας γιατί έχουμε νιώσει πολύ ρατσισμό» ανέφερε.

Μιλώντας για τη γυναίκα του 16χρονου είπε ότι είναι σε τραγική κατάσταση. «Η γυναίκα του είναι από όλους σε χειρότερη κατάσταση. Δεν μιλάει με κανέναν, είναι κλεισμένη, δεν μπορεί να την παρηγορήσει τίποτα, κλαίει πάνω στο παιδάκι της γιατί ξέρει τι θα αντιμετωπίσουμε. Μας λένε οι γιατροί ότι δεν έχουμε ελπίδες» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που πυροβολήθηκε από αστυνομικό – Τα νεότερα για την υγεία του

Nύχτα έντασης σε Ασπρόπυργο και Άνω Λιόσια: Ρομά πυρπόλησαν κατάστημα ελαστικών και λεωφορείο (Video)

Θεσσαλονίκη – Αλέξης Κούγιας: Οι ποινές που αντιμετωπίζει ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:23