search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:23
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022 – Τοποθετήθηκε για τον αποκλεισμό ο Ρονάλντο: «Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους»

11.12.2022 18:53
ronaldo_new

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ.

Αν και δεν έκρυψε την πίκρα του για τον αποκλεισμό της ομάδας του, απέφυγε να σχολιάσει όλα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις του με τον Φερνάντο Σάντος αλλά και όσα λέγεται ότι συνέβησαν στο εσωτερικό της πορτογαλικής αποστολής.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου σταρ:

«Το να κατακτήσω ένα Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους, μεταξύ των οποίων και με την Πορτογαλία, αλλά το να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου.

Πάλεψα για αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 παρουσίες μου σε Μουντιάλ εδώ και 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν γύρισα την πλάτη μου στην μάχη και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς, χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσουμε εν θερμώ. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι αν και έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά και έχουν γίνει πολλές εικασίες, η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ, Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο χρόνος θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».

«Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους»

Πάντως, στο πρώτο δημόσιο μήνυμά του μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κάνει λόγο ούτε για τα όσα έχουν ακουστεί αναφορικά με τη σχέση του με τον Φερνάντο Σάντος ούτε για το κλίμα εντός της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου σταρ:

«Το να κατακτήσω ένα Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους, μεταξύ των οποίων και με την Πορτογαλία, αλλά το να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου.

Πάλεψα για αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 παρουσίες μου σε Μουντιάλ εδώ και 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν γύρισα την πλάτη μου στην μάχη και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς, χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσουμε εν θερμώ. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι αν και έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά και έχουν γίνει πολλές εικασίες, η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ, Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο χρόνος θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Διαβάστε επίσης:

Πρωτάθλημα Ινδονησίας: Απίστευτο σκηνικό με φτυσιές και μπουνιές για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (Videos)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δάκρυα για τον αποκλεισμό, η παραμονή του στο Κατάρ και οι σχέσεις του με τον Σάντος (Video)

Εμάνουελ Μακρόν: Πηγαίνει στο Κατάρ για να δει από κοντά την μάχη της Εθνικής Γαλλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:20