Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια «αγωνιστική» πριν από την κορυφαία του στιγμή εισέρχεται αύριο το Μουντιάλ με τις αναμετρήσεις των ημιτελικών αναμετρήσεων που θα δείξει απευθείας ο ΑΝΤ1 από το γραμμικό κανάλι και τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.
Αργεντινή, Κροατία, Γαλλία, Μαρόκο είναι οι τέσσερις που κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.
Η φάση αυτή ολοκληρώνεται την Τετάρτη.
Αύριο και μεθαύριο στις 21.00 θα μεταδοθούν τα εξής μάτς
Αργεντινή- Κροατία
Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας
Σχολιασμός: Στέλιος Γιαννακόπουλος
Γαλλία- Μαρόκο
Περιγραφή: Αλέξης Σπυρόπουλος
Σχολιασμός: Στέλιος Γιαννακόπουλος
Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός για τη νέα πρωταθλήτρια κόσμου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/12) στις 17.00 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.
Διαβάστε επίσης:
Γη της Ελιάς: Παθιασμένα φιλιά στο αυτοκίνητο για Ιουλία και Στάθη
Αλέξης Τσίπρας: Συνέντευξη στο «Open» το πρωί της Δευτέρας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.