search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Τα πετροδόλαρα των Καταριανών, η mafia Italia και το lifestyle των ευρωβουλευτών

13.12.2022 06:00
qatar

Το Qatargate -όπως έχει χαρακτηριστεί-φαίνεται ότι είχε σχεδιαστεί από την Mafia Italia εδώ και χρόνια και τώρα έσκασε καταμεσής του Μουντιάλ.

Η Εύα Καϊλή βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με ολέθριες συνέπειες για την ίδια και ενδεχομένως για το περιβάλλον της.

Όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται αυτή τη ώρα έχουν μεγάλη πολιτική και ηθική απαξία. Κατηγορίες βαρύτατες, οι οποίες όμως, να το πούμε αυτό, αφορούν μόνο την ίδια.

Ούτε το ΠΑΣΟΚ φέρει ευθύνη γι’ αυτές, ούτε η Νέα Δημοκρατία, την οποία άστοχα έβαλε στο κάδρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πόσο δε μάλλον, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλησε να τα «χώσει» και στον ΣΥΡΙΖΑ!

Οι παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες κατηγορείται η Εύα Καϊλή, δεν έχουν σχέση ούτε με το ΠΑΣΟΚ, ούτε με την κυβέρνηση, ούτε με την Ελλάδα, ούτε με κάποιο ελληνικό συμφέρον.

 Όμως η Ελλάδα, δυστυχώς, εισπράττει εκ των πραγμάτων μια αρνητική δημοσιότητα, που ίσως της κάνει επικοινωνιακή ζημιά σε μια περίοδο που διεκδικεί πολλά πράγματα από την Ευρώπη.

 Αξίζει λοιπόν τον κόπο να κάνουμε μια παρατήρηση λίγο διαφορετική, επειδή θα έχουμε πάλι ευρωεκλογές σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο (Μάιο του 2024).

Αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες, είναι ένα καμπανάκι για την ελαφρότητα και την προχειρότητα με την οποία συχνά επιλέγονται από τα ελληνικά κόμματα κάποιοι από αυτούς που μας εκπροσωπούν στο κέντρο αποφάσεων της Ευρώπης.

Πολλές φορές το κριτήριο είναι η δημοφιλία και όχι η ικανότητα. Η εύνοια των ΜΜΕ και όχι η γνώση των θεμάτων.

Καλό θα είναι, λοιπόν, να γίνεται ένα πιο καλό κοσκίνισμα των υποψηφιοτήτων, επειδή οι συμπεριφορές και οι ανεπάρκειες κάποιων λίγων μπορούν να βλάψουν όχι μόνο την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι περισσότεροι από τους ευρωβουλευτές μας, αλλά και την εικόνα της χώρας σε καιρούς δύσκολους.

Διαβάστε επίσης:

Ο κατήφορος της Εύας Καϊλή, οι δυο ταχύτητες του ΠΑΣΟΚ και πόσο θα κοστίσει το «μάρμαρο» στις κάλπες

Τα δείπνα Σαμαρά-Καραμανλή, η εμφάνιση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και πότε θα βγουν τα «χαρτιά»

Τα μηνύματα Σαμαρά σε κυβέρνηση και η πρόβα εξόδου του Κώστα Καραμανλή (της Ραφήνας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20