search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:17
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Το χαμηλό τίμημα για το σπίτι που αγόρασε στο Παλαιό Ψυχικό, πολύ κοντά στην πρεσβεία του Κατάρ

14.12.2022 21:20
spiti kaili098- new

Το ενδιαφέρον των Αρχών έχει προκαλέσει η αγορά της κατοικίας της Εύας Καϊλή στο Παλαιό Ψυχικό που βρίσκεται, μάλιστα, πολύ κοντά στην πρεσβεία του Κατάρ στην Αθήνα.

Η ευρωβουλευτής αγόρασε ρετιρέ 169 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Γιασεμιών, ενώ η πρεσβεία βρίσκεται ακριβώς στην απέναντι πλευρά του δρόμου, επί της οδού Περικλέους, στο απέναντι ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας.

Το σπίτι της Καϊλή έχει και εσωτερική σκάλα, που από τον 3ο όροφο οδηγεί στον 4ο, ενώ εντύπωση προκαλεί η τιμή που το αγόρασε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Εύα Καϊλή αγόρασε το σπίτι στην τιμή των 260.000 ευρώ, την ώρα που ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής αναφέρει πως το 2019, που έγινε η αγορά, η τιμή ήταν σχεδόν τριπλάσια.

«Ένα ακίνητο στη συγκεκριμένη περιοχή, σε υψηλό όροφο, με επιφάνεια 169 τετραγωνικά μέτρα, κατασκευής του 2007, κατά την αγορά του το 2019 η αξία του θα ήταν γύρω στις 700.000 ευρώ», είπε στον ΑΝΤ1 ο Λευτέρης Ποταμιανός.

Σύμφωνα με το κανάλι, αλλά και τον Alpha, ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν πως κατά την αγορά της μεζονέτας γίνονταν επί 11 μήνες εργασίες, όπου ξηλώθηκαν τα πάντα, μέχρι και τα πατώματα.

Η αξία του σπιτιού πλέον φέρεται να ξεπερνά τις 900.000 ευρώ. Όπως ανέφερε ο Alpha, στο διαμέρισμα έμενε η μητέρα της Εύας Καϊλή, μέχρι την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με το Κατάρ.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη – Το πραγματικό του όνομα και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν

Εύα Καϊλή: «Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι είναι αθώα» λέει η αδερφή της, Μανταλένα (Video)

Γιάννης Διακογιάννης: Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:17