search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:54
MENU CLOSE

Υποκλοπές: Άγρια κόντρα Ραγκούση – Πικραμμένου στη Βουλή – «Είστε συνυπεύθυνος για την κατάλυση της Δημοκρατίας»

14.12.2022 16:43
pikrammenos_ragkousis_vouli_new

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού 2023.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ethnos.gr, οι τόνοι ανέβηκαν με την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατήγγειλε κατάλυση του πολιτεύματος και κάλεσε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να παραιτηθεί.

«Είναι δυνατόν να μην αισθάνεστε την ανάγκη και υποχρέωση όταν είστε συνυπεύθυνος για την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και του κράτους δικαίου που υποτίθεται ότι υπηρετούσατε τα προηγούμενα χρόνια να μη λέτε τίποτα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Εκπροσωπείτε μια παράταξη που έχετε ξεφτιλίσει και καταρρακώσει. Εσείς προσωπικά, κ. Πικραμμένε, αν σεβόσασταν τη διαδρομή σας, θα είχατε παραιτηθεί. Αυτός είναι ο μόνος προορισμός ανώτατου δικαστικού που είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης των παρακολουθήσεων», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στον κ. Ραγκούση, ο κ. Πικραμμένος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αφεθεί η Δικαιοσύνη ήσυχη να κάνει την δουλειά της, προσθέτοντας με νόημα: «Μην προσπαθείτε εμμέσως κατηγορώντας εμένα να επηρεάσετε την ελληνική δικαιοσύνη, γιατί αυτό κάνετε».

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, υπογράμμισε ότι «ο κ. Ραγκούσης επικαλέστηκε την λαμπρή δικαστική πορεία του κ. Πικραμμένου για να ψέξει την πολιτική του δραστηριότητα εντελώς υποκριτικά. Δεν ήταν λαμπρός δικαστικός ο κ. Πικραμμένος όταν τον κρεμούσαν για τη Novartis στα μανταλάκια χωρίς ίχνος απόδειξης. Δεν ήταν λαμπρός δικαστικός όταν έστηναν τις 10 κάλπες οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;».

Διαβάστε επίσης:

«Σφήνα» της Αιγύπτου στο τουρκολιβυκό μνημόνιο

Βενιζέλος για Καϊλή: Τραγική υπόθεση, αδιανόητη πολιτικά, θεσμικά και ηθικά

Άδωνις για καλάθι καταναλωτή: Το κέρδος ξεπερνά έναν βασικό μισθό ανά έτος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:52