search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Όργιο αστυνομικής βίας και αναίτια χρήση χημικών στις πορείες για τον Κώστα Φραγκούλη – «Είναι μικρή, μην τη χτυπάς» (photos/videos)

14.12.2022 11:28
astynomikoi_new

Νέα ντοκουμέντα αστυνομικής βίας κατέγραψαν διαδηλωτές και κάτοικοι στις πορείες διαμαρτυρίας για την ανθρωποκτονία του Κώστα Φραγκούλη, που υπέκυψε χθες, στα βαριά τραύματα που του προκάλεσε ο αστυνομικός ο οποίος τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Τα βίντεο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δείχνουν είτε παντελώς αναίτια χρήση χημικών σε βάρος των διαδηλωτών, είτε ιδαιτέρως βίαιες προσαγωγές ακόμη και περαστικών κάνουν από το βράδυ της Τρίτης τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα μάλιστα με την Ευρωκίνηση αστυνομικοί προχώρησαν σε αναίτια προσαγωγή μεγάλης ομάδας διαδηλωτών στην 3ης Σεπτεμβρίου. Το πρακτορείο δημοσιεύει και φωτογραφίες από το περιστατικό:

Σε ένα από τα βίντεο που «ανέβηκαν» στα social media άνδρας των ΜΑΤ κάνει μεταβολή και… ψεκάζει απρόκλητα με χημικά μια παρέα διαδηλωτών που παίζει μουσική ενώ σε άλλο ακούγεται πολίτης να παρακαλά αστυνομικό να σταματήσει να χτυπά μια κοπέλα γιατί είναι μικρή.

Παράλληλα υπήρξαν καταγγελίες για βίαιες προσαγωγές ακόμη και ανθρώπων που είχαν απλώς βγάλει βόλτα τον σκύλο τους ενώ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη, φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι μετά από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς…

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για Κώστα Φραγκούλη: Ο αστυνομικός δεν ήθελε να πυροβολήσει το παιδί – Έριξε μόνο δύο σφαίρες ενώ θα μπορούσε να τις ρίξει όλες! (video)

Θεσσαλονίκη: Έκανε οκτώ ληστείες σε… δύο ώρες!

Ζωγράφου: 21χρονος καταγγέλλεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 5χρονο σε κολυμβητήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:11