search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:49
MENU CLOSE

Παύλος Χαϊκάλης: Μετά τον Μίχο αναλύει τον αστρολογικό χάρτη και της Καϊλή

14.12.2022 19:57
xaikalis-paylos-new

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και ο ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάλυση.

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν επηρεάστηκε από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και επέστρεψε για να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε ξεκάθαρο πως ασχολείται με τον χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο, γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς, όπου εμπλέκεται το όνομα της πολιτικού.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού.

Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε, μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Το βίντεο από το σόου της στα MadWalk 2022

Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Μιχάλη Ρακιντζή

Σερ: «Η γυναίκα που ήταν η δυνατή μου μητέρα, δεν ήταν πια μαζί μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:46