search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 20:35
MENU CLOSE

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Ο Σέρβος προπονητής πέθανε σε ηλικία 53 ετών (videos)

16.12.2022 17:04
sinisa_ mihajlovic_new

Θλίψη στο σερβικό και ιταλικό ποδόσφαιρο καθώς ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, πέθανε σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη με τη λευχαιμία.

Ο Μιχαΐλοβιτς πέθανε σήμερα Παρασκευή (16/12), σε νοσοκομείο της Ρώμης, καθώς υπέκυψε στην επιθετική μορφή λευχαιμίας που τον ταλαιπωρούσε από τον Μάρτιο του 2019.

«Η σύζυγός του Αριάνα, με τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιργκίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα Βικιόριζα και ο αδερφός του, Ντράζεν, γνωστοποιούν με θλίψη τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ένας μοναδικός επαγγελματίας και άνθρωπος, διαθέσιμος και καλός με όλους. Πολέμησε θαραλλέα απέναντι σε μία φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον παρακολουθούσαν αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα την γιατρό Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, τον γιατρό Αντόνιο Κούρτι, τον καθηγητή Αλεσάντρο Ραμπάλντι και τον γιατρό Λούκα Μαρκέτι.

Ο Σίνισα θα παραμείνει για πάντα μαζί μας. Ζωντανός με όλη την αγάπη που μας έχει χαρίσει», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

Αγωνίστηκε στις Βοϊβοντίνα, Ερυθρό Αστέρα, Σαμπντόρια, Ρόμα, Ίντερ και Λάτσιο, ενώ ως προπονητής κάθισε στους πάγκους των Μπολόνια, Κατάνια, Φιορεντίνα, Εθνική Σερβίας, Σαμπντόρια, Μίλαν, Τορίνο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: «Διαστημικός» Ολυμπιακός με «μυθικό» Μαρσέλο διέλυσε τον Ατρόμητο με 4-1 (Video)

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική Πορτογαλίας – Φαβορί για τη θέση του ο Μουρίνιο

Κύπελλο Ελλάδας: Έκλεισε θέση για τους «8» ο Παναθηναϊκός – Επικράτησε με 3-0 του Βόλου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 20:33