search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Νάσος Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε επίδομα 0,7 ευρώ την ημέρα για αγορές τροφίμων ως απάντηση στον πληθωρισμό

18.12.2022 13:24
Iliopoulos554- new

Για εξαπάτηση των πολιτών κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφερόμενος στο νέο μέτρο του food pass που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

«Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίδομα 0,7 ευρώ την ημέρα(!) για αγορές τροφίμων ως απάντηση στον πληθωρισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

»Κατόπιν τούτων, θα μπορούσε κανείς να πει το εξής: Δεν μπορεί για 11 μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να βγεις πέρα, να μην μπορείς να διασφαλίσεις τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, προς το τέλος κυρίως όταν πλησιάζουν οι εκλογές, να έρθει να σου δώσει 1 ενώ σου έχει πάρει 10. Να ντυθεί Άγιος Βασίλης μπας και κοροϊδέψει κανέναν, να τον ξαναγελάσει για να του πάρει την ψήφο», προσθέτει.

«Αν αναρωτιέστε ποιος τα έχει πει αυτά, όχι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ή άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης. Δεν είναι ούτε οι “φίλοι της αριστεράς και κεντροαριστεράς” του κ. Σκέρτσου που βγήκε χθες να τους μαλώσει. Τα έχει πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αξιωματική αντιπολίτευση. Πρόκειται για τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες όλων των εποχών», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ansa για Qatargate: Τι περιείχε η βαλίτσα του πατέρα της Καϊλή – Το γάλα, το μπιμπερό και το iPad

Qatargate – Deutsche Welle: «Η αλήθεια για τα λόμπι στην Ευρώπη»

ΚΚΕ για food pass: «Ένα ακόμα pass κοροϊδίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:23