search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:56
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Οι καλλονές σύζυγοι των πρωταθλητών «εισέβαλαν» στο γήπεδο – Τα φιλιά και οι πανηγυρισμοί (Photos)

19.12.2022 14:59
moyntial-panigirismoi-new

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε η Αργεντινή μετά από 36 χρόνια, επικρατώντας 4-2 στα πέναλτι επί της Γαλλίας, σε έναν από τους πιο δυνατούς τελικούς Μουντιάλ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, οι σύζυγοι και οι φίλες των πρωταθλητών κόσμου δεν συγκρατήθηκαν και έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ώστε να συγχαρούν τους δικούς τους «ήρωες».

Την ώρα, λοιπόν, που ο πρωταγωνιστής της διοργάνωσης και αρχηγός της «Αλμπισελέστε» Λιονέλ Μέσι φιλούσε το πολυπόθητο τρόπαιο, δέχτηκε την πιο μεγάλη επιβράβευση, εισπράτοντας ένα ζεστό φιλί από τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο.

Εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα τα μάτια, απολάμβανε με όλη την οικογένεια μια στιγμή που για τον εκλεκτό της καρδιάς της αποτελούσε όνειρο ζωής.

Με τη σειρά του, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος, όπως και ο Μέσι, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική Αργεντινής σε Παγκόσμιο Κύπελλο, βλέποντας το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, πανηγύρισε με την οικογένειά του, ενώ μοιράστηκε ένα θερμό φιλί με τη σύζυγό του Ζορτζελίνα Καρντόσο, αμέσως μετά την τελετή απονομής του τροπαίου του 2022.

Αγκαλιά με τη γυναίκα του και το παιδί του είδαμε να πανηγυρίζει και ο «σωτήρας» των γκολποστ της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είχε, επίσης, την οικογένειά του στο πλευρό του σε αυτή τη μοναδική στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Αναστόπουλος: Απέφυγε μπουκάλι «στον αέρα» και συνέχισε τις δηλώσεις του σαν να μην συμβαίνει τίποτα (Video)

Μουντιάλ 2022: Η άσεμνη κίνηση του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ – «Βροχή» αντιδράσεων στο Twitter (video)

Λιονέλ Μέσι: «Δεν αποσύρομαι από την εθνική Αργεντινής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:53