search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Πάνω από 2 εκατομμύρια ψήφοι υπέρ του Snoop Dogg για να αποκτήσει το Twitter

19.12.2022 20:31
snoop

Μία ώρα μετά τον Έλον Μασκ, ο ράπερ Snoop Dogg δημοσίευσε μια δημοσκόπηση στο Twitter ρωτώντας τους χρήστες εάν πρέπει να διευθύνει την πλατφόρμα microblogging.

Η δημοσκόπηση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και απομένουν ακόμη περίπου 7 ώρες για να επιλέξουν οι χρήστες μεταξύ «Ναι» και «Όχι». Η δημοσκόπηση του Snoop Dogg έχει ήδη λάβει περισσότερες από 2,432 εκατομμύρια ψήφους, με το εντυπωσιακό 81% των ερωτηθέντων να λέει «Ναι». 

Ο Μασκ προγουμένως είχε ξεκινήσει μια δημοσκόπηση ζητώντας από τους χρήστες να ψηφίσουν εάν θα μπορούσε να συνεχίσει ως Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της πλατφόρμας ή να παραιτηθεί.

Η ψηφοφορία έχει πλέον ολοκληρωθεί, με πάνω από 17 εκατομμύρια ψήφους. Σχεδόν το 57% των χρηστών ψήφισαν υπέρ της παραίτησης του Μασκ από τη θέση του επικεφαλής του Twitter, ενώ περίπου το 42% των χρηστών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση ψήφισαν υπέρ της παραμονής του ως CEO του Twitter. Ο Μασκ είπε ότι θα τηρήσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Οι χρήστες δημοσίευσαν ξεκαρδιστική απάντηση στη δημοσκόπηση του Μασκ στο Twitter, ζητώντας από τον ράπερ να αναλάβει την πλατφόρμα.

«Θα πρέπει να το μετονομάσεις σε tWEEDter τότε», σχολίασε ένας χρήστης. «Μόνο αν πρέπει όλοι να κάνουμε tweet σε στίχους ραπ», είπε ένας άλλος.

Το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες απάντησε επίσης λέγοντας ότι αυτή είναι η «μεγαλύτερη αναλογία ναι σε μια δημοσκόπηση στο Twitter».

Ο 51χρονος ράπερ δημοσίευσε τη δημοσκόπηση σατιρίζοντας τον Μασκ για την κίνηση του να ζητήσει από τους χρήστες να αποφασίσουν για το μέλλον του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter δεν έχει ακόμη σχολιάσει αν θα παραιτηθεί οριστικά από επικεφαλής της εταιρείας.

Νωρίτερα, ο Μασκ έγραψε επίσης ένα tweet λέγοντας ότι όλες οι σημαντικές αλλαγές πολιτικής στο Twitter θα τεθούν σε ψηφοφορία. Το tweet ζητούσε επίσης συγγνώμη που δεν εφαρμόστηκε νωρίτερα ένα τέτοιο σύστημα. Ο Μασκ υποσχέθηκε ότι τέτοιες αλλαγές πολιτικής δεν θα πραγματοποιηθούν χωρίς να επιτευχθεί συναίνεση.

Ο δισεκατομμυριούχος κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου σε έξι εταιρείες που εκτός από το Twitter περιλαμβάνουν επίσης την Tesla, τη SpaceX, την Boring Company, τη Neuralink και το Musk Foundation και είχε δηλώσει προηγουμένως την πρόθεσή του να μην συνεχίσει ως Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter για μεγάλο χρονικό διάστημα επικαλούμενος φόρτο εργασίας και στις έξι εταιρείες.

Διαβάστε επίσης:

Liberation: Τα οικονομικά και πολιτικά οφέλη του Κατάρ από το Μουντιάλ (Photos/Video)

Βρετανία: O πρίγκιπας Ουίλιαμ πήγε… χωρίς την Κέιτ σε γάμο της πρώην του (Video)

Qatargate: «Πράσινο φως» στο αίτημα έκδοσης της συζύγου του Παντσέρι στο Βέλγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:56