search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:10
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Υποδοχή ηρώων για τους πάικτες της Eθνικής Αργεντινής (Video)

20.12.2022 07:56
argentina3 new

Υποδοχή ηρώων επεφύλαξαν στος πάικτες της Εθνικής τους εκατομμύρια κατοίκων της Αργεντινής. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ποδοσφαίρου επέστρεψαν με το τρόπαιο στην πατρίδα τους και οι φίλαθλοι «έριξαν τα τείχη» για να τους υποδεχτούν.

Η πτήση AR1915 της Aerolíneas Argentinas, που έκανε στάση στη Ρώμη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ezeiza, για να ξεκινήσει αμέσως ένα πάρτι με εκατομμύρια φιλάθλους.

Πρώτος -από τους παίκτες- βγήκε από το αεροπλάνο ο Λιονέλ Μέσι και, όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Οι παίκτες, αμέσως μετά, επιβιβάστηκαν σε ανοικτό πούλμαν με προορισμό το κέντρο του Μπουένος Άιρες.

Η  ομοσπονδία της Αργεντινής με ανάρτησή της στο twitter, έκανε γνωστό ότι η εθνική Αργεντινής θα πανηγυρίσει το απόγευμα-προς βράδυ (ώρα Ελλάδας) στον Οβελίσκο: «Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα βρίσκεται την Τρίτη το μεσημέρι (.σ: ώρα Αργεντινής) στον Οβελίσκο για να γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο με τους φιλάθλους. Ναι, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!».

Οι παίκτες ανέβαζαν ήδη από σήμερα φωτογραφίες στα social media, ποζάροντας στο αεροπλάνο με το Κύπελλο στην αγκαλιά τους. «Γεια σας πρωταθλητές! Όχι, δεν ήταν όνειρο!», έγραψε επίσης στο Twitter η ομοσπονδία.

Ήδη απο χθες εκατομμύρια Αργεντίνοι κάθε ηλικίας είναι στους δρόμους. Μικροί, μεγάλοι, άντρες, γυναίκες, άγνωστοι μεταξύ τους πολλές φορές αγκαλιάζονται, χορεύουν, πανηγυρίζουν. Γεύονται τη χαρά της νίκης.

Ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η υποδοχή και η αποθέωση για τον Μέσι- τον θρυλικό πια αρχηγό της ομάδας που κέδρισε επάξια ένα κεφάλαιο στην αθλητική και όχι μόνο ιστορία της Αργεντινής.

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί φοβούνται ρωσική επίθεση στη Μολδαβία – Ο ρόλος της Υπερδνειστερίας

Liberation: Τα οικονομικά και πολιτικά οφέλη του Κατάρ από το Μουντιάλ (Photos/Video)

Βρετανία: O πρίγκιπας Ουίλιαμ πήγε… χωρίς την Κέιτ σε γάμο της πρώην του (Video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:08