search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:04
MENU CLOSE

Άννα Φόνσου: «Έχω κρατήσει αποστάσεις από το metoo – Παλιά αν δεν τους δίναμε δικαιώματα…» (Video)

21.12.2022 10:16
anna-fonsoy-new

Για το metoo από το οποίο -όπως τόνισε- κρατά αποστάσεις μίλησε η Άννα Φόνσου, επισημαίνοντας ότι στην εποχή της αν κάποια δεν έδινε δικαιώματα δεν κινδύνευε να πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης.

«Μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανέναν βιασμό» ανέφερε χαμογελώντας (!), ενώ σε περίπτωση που η ίδια δεχόταν λεκτική βία, θα προτιμούσε -όπως είπε- να πράξει αναλόγως και όχι να στραφεί στα δικαστήρια.

Ερωτηθείσα για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η ηθοποιός τόνισε ότι εκεί είναι η θέση του, ενώ δήλωσε θαυμάστριά του.

«Εγώ έχω πάρει απόσταση από όλο αυτό, δεν θέλω να γίνω ούτε δικηγόρος… Παλιά, αν δεν τους δίναμε δικαιώματα… Εμένα προσωπικά που ήμουν και κοριτσάκι, δεν… Μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανέναν βιασμό.

Αν κανένας σκηνοθέτης νευρίαζε και με έβριζε, δεν θα τον πήγαινα στα δικαστήρια. Απλά θα τον έβριζα κι εγώ. Και τώρα τα κορίτσια δεν θα τα έβγαλαν από το κεφάλι τους, κάτι θα έχει συμβεί», είπε, ενώ αναφερόμενη στον Γιώργο Κιμούλη πρόσθεσε:

«Ο Γιώργος πρέπει να παίζει στο θέατρο. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και είμαι θαυμάστριά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:04