search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:54
MENU CLOSE

«Survivor all star»: Μετρούν ανάποδα για την πρεμιέρα – Οι πρώτοι σχηματισμοί των ομάδων (Videos)

21.12.2022 10:02
survivor new

Τελικές ρυθμίσεις και συνεννοήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για το «Survivor all star», το πρώτο επεισόδιο του οποίου θα μεταδοθεί στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά, από τον Σκάι, δεδομένα.

Οι 25 παίκτες έχουν επιλεγεί. Oρισμένοι έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια, άλλοι είναι με προσύμφωνα, αλλά κι εκείνοι θα βάλουν τελικές υπογραφές εντός των επόμενων 24ώρων, ενώ δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθούν συμμετοχές, με το τυπικό της υπόθεσης, την τελευταία στιγμή – πέρσι για παράδειγμα υπήρχαν παίκτες που υπέγραψαν συμβάσεις στο αεροδρόμιο την ημέρα της αναχώρησης.

Καθώς το «Survivor all star» είναι στον επίλογο των προετοιμασιών λέγεται ότι ο παραγωγός του ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλίτζαλι αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα και τα γραφεία παραγωγής στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας- στις 27 Δεκεμβρίου κατά τηλεοπτικούς κύκλους.

Μεταξύ άλλων πρωταρχικών σκοπών της καθόδου του είναι να συναντήσει τους παίκτες και λέγεται ότι θα έχει κατ’ ιδίας επαφές με καθέναν και καθεμιά.

Στο μεταξύ ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες, απαραίτητες για την διαδικασία του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η παραγωγή ζήτησε από εκείνους που θα ταξιδέψουν στην Δομινικανή Δημοκρατία να φτιάξουν και να δώσουν μια λίστα με ονόματα και τηλέφωνα επικοινωνίας συγγενών( γονείς και αδέλφια), φίλων, συντρόφων (νυν και πρώην), αλλά και μια άλλη με στοιχεία που αφορούν στην υγείας τους, όπως για παράδειγμα αλλεργίες ή φάρμακα– συνταγογραφημένα- που πιθανόν πρέπει να έχουν μαζί τους για το διάστημα που θα είναι απομονωμένοι στα σημεία εξέλιξης του «Survivor all star», καθώς και φωτογραφίες (διαβατηρίου), έγγραφο ποινικού μητρώου και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, διότι ως γνωστόν οι παίκτες θα αμείβονται σε εβδομαδιαία βάση με 5.000 ευρώ έκαστος/εκάστη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως πρόσφατα.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή έχουν διαμορφωθεί οι δύο ομάδες με τους παίκτες που έχουν γίνει γνωστοί θα έχουν λάβει το «εισιτήριο» για τo «Survivor» των καλύτερων από τα προηγούμενα.

Στη μία ομάδα είναι οι Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και στην άλλη οι Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Καμπουράκης: Γιατί απουσίαζε απο την πρωινή εκπομπή του OPEN (Video)

Έλον Μασκ: Προανήγγειλε παραίτηση από CEO του Twitter, ψάχνει… «παλαβό» αντικαταστάτη

Σκληρή «μονομαχία» για την τηλεθέαση ανάμεσα σε «Γη της ελιάς» και «Σασμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:53