search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:46
MENU CLOSE

«Survivor All Star»: Πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου για το ριάλιτι με τους καλύτερους που πέρασαν (videos)

19.12.2022 15:22
survivor_all_star_new

«Κλείδωσε» στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ η ημερομηνία του ριάλιτι «Survivor All Star» με παίκτες που λογίζονται οι καλύτεροι -κατά το κανάλι- από προηγούμενες εκδοχές του προγράμματος και «έγραψαν τη δική τους ιστορία».

Από μονταρισμένα πλάνα περασμένων ριάλιτι και νέα γυρίσματα αφήνεται να εννοηθεί ότι μεταξύ εκείνων που αποτελούν την «αφρόκρεμα» θα είναι ο ΓιώργοςΝτάνοςΑγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, στις 21:00 και σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το «Survivor All Star» αποτελεί την «πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του». Θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός.

Το κανάλι δίνει μια ιδέα για το πρόγραμμα που «ποντάρει όλα τα λεφτά» μέσα από τρία προωθητικά ταινιάκια.

Διαβάστε επίσης:

«Στα 4»: Η νέα αποδομητική παραγωγή του ΑΝΤ1+ για τη ζωή σε αναπηρικό αμαξίδιο (photos)

Maestro: Διαθέσιμη στο Netflix από σήμερα η σειρά του Παπακαλιάτη

ΕΡΤ: Σπύρος Παπαδόπουλος, «Μουσικό κουτί», «Νούμερα» στα εορταστικά προγράμματα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:45